Choď na obsah Choď na menu

Od Alfieho Haalanda po Erlinga Haalanda je síla dědictví tak neuvěřitelná

Někdy je osud ve fotbale tak zvláštní. Před 24 lety podepsal Manchester City Alfieho Haalanda a před pouhými 2 lety Manchester City znovu podepsal syna Alfieho Haalanda, Erlinga Haalanda. Dědičnost je někdy tak neuvěřitelná.

Tehdy Alfie Haaland nosil Repliky Fotbalové Dresy s číslem 15 a překonal všechny překážky pro Manchester City. Nyní tento odkaz zdědil i jeho syn. Erling Haaland oblékl Fotbalový Dres Manchester City s číslem 9 a dovedl Manchester City k vítězství v Premier League a Lize mistrů. Za dva roky nastřílel Haaland v 98 zápasech za Manchester City 90 gólů a 15 útoků Tento mladík z Norska hájil schopnosti a fyzickou zdatnost super útočníka s bezkonkurenčními dovednostmi. Také se spoléhal na své vynikající schopnosti, aby pomohl Manchesteru City vyhrát dva šampionáty Premier League, šampionát FA Cup, šampionát Ligy mistrů, šampionát Superpohár UEFA a mistrovství světa klubů. A on sám také vyhrál 2 po sobě jdoucí sezóny se svými vynikajícími schopnostmi cenu Premier League Golden Boot Award.

Existuje známé rčení: Od pradávna vycházeli hrdinové z mládí. Haaland, kterému je teprve 24 let, je nyní v nejlepších letech a v nejlepších letech. Erling Haaland využil svá hráčská léta k tomu, aby zdědil dynastii Blue Moon, za kterou kdysi hrál jeho otec, a vedl armádu Blue Moon, aby pokračovala v postupu v Premier League a na bojišti Ligy mistrů, neporazitelná.